Nieuwbouw accommodatie Flevoruiters 2022-2023

Begin 2023 is de bouw van de nieuwe accommodatie afgerond. De accommodatie is volop in gebruik. Hieronder is nog een overzicht te vinden van de werkzaamheden tijdens de bouw. Benieuwd hoe het er nu uitziet? Klik hier voor de accommodatie.

 

Kom de updates bekijken: Bouwronde vrijdag 15 juli

Benieuwd naar de vorderingen rondom de nieuwbouw? Dat snappen wij heel goed! Het gaat zo hard en wordt zo ontzettend mooi! Daarom wordt er op vrijdag 15 juli opnieuw een bouwronde georganiseerd waarbij iedereen van harte welkom is om de stand van zaken rustig te bekijken en alle vragen te stellen! Vrijdagavond 15 juli, aanvang 20:00 uur. Heel graag tot dan! 

Lees meer »

Donderdagavond = klusavond! Kom jij ook helpen?

Kom jij helpen bouwen? De bouw van de nieuwe accommodatie gaat voorspoedig! Er is al een aantal keer bezig geweest met eigen werkzaamheden (zoals op dit moment de bakrand) en dat begint al aardig vorm te krijgen. Vanuit de bouwcommissie willen we vanaf nu vaste klusavonden houden op donderdagavond. Donderdag 7 juli starten met de eerste avond! Aanvang 19:00 uur. Graag wel even aanmelden bij John van Zanten (06-20457084) zodat we weten hoeveel mensen er zijn voor de planning.

Lees meer »

De schitterende voorgevel al bewonderd?

Wie de afgelopen week nog door de Wisentweg is gereden heeft het waarschijnlijk al kunnen aanschouwen: de prachtige voorgevel van Hippisch Centrum Flevodrome! Gaat het niet ontzettend hard? Geniet hieronder weer van de foto update! 

Lees meer »

Mooie start met de bakrand

Afgelopen week is er een mooie start gemaakt met de (eigen) werkzaamheden aan de bak rand. Wordt het niet mooi? Bekijk hieronder weer een klein foto overzicht!

Lees meer »

Het dak zit er op!

Afgelopen weken is er weer genoeg gebeurd op onze nieuwe locatie. Het dak en de lichtnokken zijn gelegd en momenteel zijn ze volop bezig met alle zijwanden. Hieronder weer een mooie foto update!

Lees meer »

Even voorstellen: de mannen van de bouwcommissie

Het gaat hard aan de Wisentweg en dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Vanaf het eerste begin zijn vier mannen binnen onze vereniging volle bak bezig met alle zaken rondom de nieuwbouw aan de Wisentweg. Johan Hanse, Jan-Wybe Schurer, Jaap Huijgen en John van Zanten zitten er bovenop! Een absolute pluim naar deze mannen voor hun inzet binnen dit fantastische project.

Lees meer »

De grote rijhal krijgt vorm!

Ben je toevallig nog een keer langs gereden? De rijhal begint nu echt vorm te krijgen! De staalconstructie van de grote rijhal is bijna klaar, bekijk hieronder weer een mooie foto update!

Lees meer »

We gaan de lucht in!

In de derde week van maart zijn ze gestart met de staalconstructie. De eerste palen staan officieel rechtop! Bekijk de foto update weer hieronder!

Lees meer »

Beton is gestort

In de tweede week van maart is het beton gestort. Dit proces gebeurt in 3 rondes. Bekijk hieronder weer het fotoverslag!

Lees meer »