Instructeurs


Leny van Zanten

Leny is al heel lang een zeer enthousiaste instructrice binnen de club. Zowel jong als oud rijdt graag bij haar. Met veel geduld geeft ze les. Dressuur heeft haar voorkeur maar om de week wordt er gewoon gesprongen bij Leny in de les. Leny is binnen de Flevoruiters een duizendpoot. Zij is ook actief in de Veilingcommissie, is commandant van het pony viertal en organiseert en coördineert met regelmaat de verenigingsteams van de Flevoruiters. Daarnaast verleend zij bij alle voorkomende activiteiten binnen de vereniging hulp op allerlei gebieden.

 

Telefoonnummer: 06-53787221

 

Annie Claassen

Al vele jaren geeft Annie les aan de Flevoruiters. Annie vindt het heel leuk om ponykinderen op te leiden. Maar ook de paardenruiters rijden graag bij Annie. Springen heeft de voorkeur maar dit lukt niet zonder goede dressuurbasis. Annie geeft alleen in de wintermaanden les. Annie leidt veel jonge paarden op en brengt deze uit op wedstrijden. Annie is werkzaam op de Patriciahoeve te Biddinghuizen.

 

 

 

Telefoonnummer: 06-51166233

 

Noa van Nee

Noa heeft de instructeurs opleiding basissport allround gevolgd en goed afgesloten. Daarnaast is ze zelf actief in de paardensport. Je kunt Noa zowel treffen in de dressuur- als springring. In het dagelijks werkt Noa bij Manege Zeewolde en leidt zij jonge paarden op.

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 06-34992312