Nieuwbouw accommodatie Flevoruiters

Welkom op de pagina van de nieuwe accommodatie Flevoruiters. Op deze pagina kunt u alle vorderingen volgen rondom de nieuwbouw aan de Wisentweg. Zodra de eerste paal de grond in gaat (december 2021/januari 2022) zal u op deze pagina in het gehele proces worden meegenomen. Een spannende periode waarin veel gaat gebeuren! Ook kunt u alle vorderingen bijhouden via onze speciale facebookpagina over de bouw.

 

Het dak zit er op!

Afgelopen weken is er weer genoeg gebeurd op onze nieuwe locatie. Het dak en de lichtnokken zijn gelegd en momenteel zijn ze volop bezig met alle zijwanden. Hieronder weer een mooie foto update!

Lees meer »

Even voorstellen: de mannen van de bouwcommissie

Het gaat hard aan de Wisentweg en dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Vanaf het eerste begin zijn vier mannen binnen onze vereniging volle bak bezig met alle zaken rondom de nieuwbouw aan de Wisentweg. Johan Hanse, Jan-Wybe Schurer, Jaap Huijgen en John van Zanten zitten er bovenop! Een absolute pluim naar deze mannen voor hun inzet binnen dit fantastische project.

Lees meer »

De grote rijhal krijgt vorm!

Ben je toevallig nog een keer langs gereden? De rijhal begint nu echt vorm te krijgen! De staalconstructie van de grote rijhal is bijna klaar, bekijk hieronder weer een mooie foto update!

Lees meer »

We gaan de lucht in!

In de derde week van maart zijn ze gestart met de staalconstructie. De eerste palen staan officieel rechtop! Bekijk de foto update weer hieronder!

Lees meer »

Beton is gestort

In de tweede week van maart is het beton gestort. Dit proces gebeurt in 3 rondes. Bekijk hieronder weer het fotoverslag!

Lees meer »

De 150 heipalen zitten in de grond

Afgelopen week hebben ze aan de Wisentweg het heiwerk afgerond. Er zitten nu rond de 150 heipalen in de grond! Verder is nu ook het laatste bosje wat nog op het terrein stond gerooid en mooi vlak gemaakt. Vanaf nu wordt gestart met het zetten van de bekisting voor de fundering. Bekijk hieronder weer een mooi fotoverslag!

Lees meer »

Hippisch Centrum Flevodrome: de eerste paal is geslagen!

Vandaag was het dan eindelijk zover! De onthulling van de nieuwe naam voor onze nieuwe accommodatie én het slaan van de eerste paal. Een dag waar iedereen heel lang naar heeft uitgekeken; wat is er veel werk verzet en wat zijn er door velen veel tegenslagen geïncasseerd om hier te komen! 

Lees meer »

Weer volop bouwwerkzaamheden in het nieuwe jaar

UPDATE 🛠 | In het nieuwe jaar is weer volop gestart met de werkzaamheden! Onder mooie omstandigheden worden op dit moment door ‘Grond en Water Dronten’ de dammen naar de weg gelegd, zo is het terrein straks via 3 wegen te bereiken! Het terrein wordt met een bulldozer geëgaliseerd zodat het terrein aan het einde van deze week kan worden verhard met puin/freesasfalt. Deze week is begonnen met het aanbrengen van de zandlaag met daarop vervolgens de verharding. Er wordt steeds beter zichtbaar hoe de indeling van het terrein wordt! Bekijk de foto impressie hieronder!

Lees meer »

Met een mooie bouwstart het jaar uit

Afgelopen week zijn op het terrein aan de Wisentweg alle sloten gegraven rondom het perceel. Daarbij is een begin gemaakt met de hoogte waar later de verharding op komt te liggen. In de eerste week van januari worden de werkzaamheden voortgezet. Dan zal worden gestart met het egaliseren van het gehele terrein en het aanleggen van de dammen & riolering. Fijne feestdagen, een goede jaarwisseling gewenst en tot volgend jaar!

Lees meer »