Opgave mogelijk: volg nu de opleiding Aspirant Instructeur in Dronten!

Gepubliceerd op 2 december 2022 om 21:35

Schrijf je nu in voor de opleiding Aspirant Instructeur in het Flevodrome!

Ben jij een enthousiaste ruiter/amazone en vind je het leuk om anderen te leren paardrijden? Dan is de opleiding Aspirant Instructeur Allround echt iets voor jou! Zeker nu de KNHS deze opleiding dicht bij huis aanbiedt.

Ontwikkel je eigen rijvaardigheid én leer lesgeven. Dit is de eerste opleiding op weg naar het zelfstandig instructeursschap. Je volgt een opleidingsprogramma waarin de onderwerpen Rijtechniek (springen en dressuur), Didactiek (de leer van het lesgeven), Voeding & Gezondheid en Omgang & Verzorging aan bod komen.

De opleiding bestaat uit een startbijeenkomst in Ermelo en daarna 19 opleidingsbijeenkomsten op woensdagavond van 19 tot 22 uur op onze eigen accommodatie in de periode februari tot en met juni 2023. De opleiding wordt afgesloten met 2 examendagen ook in het Flevodrome. De avonden bestaan hoofdzakelijk uit praktijklessen waarin de theorie verweven zit en de leerstof besproken wordt. In het praktisch deel wordt voornamelijk het rijden en lesgeven geoefend.

De opleiding gaat alleen door als er voldoende deelname is. En bij voldoende deelname zal er dit najaar nog een vervolgopleiding instructeur Basissport volgen in het Flevodrome.

Kijk hier voor meer informatie over deze opleiding Aspirant Instructeur Allround en schrijf je in!. Heb je nog vragen dan kun je deze stellen via academy@knhs.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.