Babette en Kees Regiokampioen springen

Gepubliceerd op 12 februari 2023 om 21:53

Dit weekend kwam een heel aantal Flevoruiters aan start op de regiokampioenschappen springen in Brummen. 

Op vrijdag wist Corné van Zanten met zijn Kind of Cooper direct de eerste ticket voor de Nederlandse Indoorkampioenschappen veilig te stellen. In de klasse 1.35m reed hij naar de derde plek. Deze combinatie mag daarmee al voor de vierde maal op rij samen naar het NK, tweemaal daarvan wisten zij daarvan al het kampioenschap binnen te slepen....

Op zaterdag reed Babette Hanse in de klasse 1.00m met Conner twee mooie foutloze rondes. Met een totaal van 82 stijlpunten mochten Babette en Conner uiteindelijk het kampioenslint in ontvangst nemen. Daarmee hebben ook zij zich geselecteerd voor de Nederlandse Indoorkampioenschappen in Ermelo. In dezelfde klasse wist ook Kees Frederiks met Nadal tweemaal mooi foutloos te blijven. Met een totaal van 78 stijlpunten werden zij mooi vierde en staan daarmee eerste reserve voor Ermelo. 

 

In de klasse 1.10m wisten Kees en Babette weer goed mee te draaien. Dit keer hadden zij de rollen omgedraaid... Kees wist met Karinda-S  tweemaal mooi foutloos te blijven. En ook Babette en Tiffy HH reden twee mooie foutloze rondes. Uiteindelijk was het Kees die de snelste tijd wist te klokken en daarmee werd hij regiokampioen klasse 1.10m! Babette en Tiffy HH werden dit keer knap vierde. Beide combinaties mogen zich ook op gaan maken voor Ermelo! 

Prijswinnaars en geselecteerden van harte gefeliciteerd en alvast heel veel succes gewenst in Ermelo! De Nederlandse Indoorkampioenschappen vinden plaats op 24 en 25 maart. Kijk voor alle informatie op de website van de Indoorkampioenschappen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.