Geslaagd eerste Aeres Equine Experience

Gepubliceerd op 16 juni 2023 om 15:17

Afgelopen donderdag vond de eerste editie plaats van de Aeres Equine Experience. Hiermee bekrachtigde Aeres Hogeschool Dronten, Paarden Centrum Dronten, de Flevoruiters en Hippisch Centrum Flevodrome hun samenwerking met elkaar. Voor Toine van Westing (studieleider Hippische Bedrijfskunde), Jan Wybe Schurer (directeur Paarden Centrum Dronten), Gerben van den Burg (voorzitter PSV de Flevoruiters) en Gert Naber (Hippisch Centrum Flevodrome) een mooi moment om de samenwerking op het hippisch gebied te versterken. 

De Aeres Equine Experience werd georganiseerd door nationale en internationale hippische studenten. Er was van alles te doen: sportgerichte clinics, workshops waar het paard centraal staat (bijvoorbeeld een schrik training), lezingen en presenteren diverse bedrijven en instellingen zich op een bedrijvenmarkt.

 

Sinds afgelopen najaar is Hippisch Centrum Flevodrome in gebruik en kent de Wisentweg drie prachtige hippische locaties waar studenten van Aeres Hogeschool gebruik van kunnen maken. Een prachtige en unieke situatie voor hippische studenten in Nederland! Studenten doen al diverse opdrachten voor de drie bedrijven, zo hielpen ze onlangs onder andere bij een Veulenveiling. Toine van Westing verwacht dat dit in de toekomst nog meer wordt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.