Flevoruiters Verenigingsteam Nederlands Kampioen 2023

Gepubliceerd op 22 augustus 2023 om 10:40

Wat een prestatie heeft het paardenteam Flevoruiters1 afgelopen weekend geleverd. Op de Hippiade in Ermelo lieten zij maar liefst 23 teams achter zich en mochten opstellen op het hoogste podium. 

 

Sterk team

Dressuuramazones Yda van Gastel, Madelon Boeve, Babet Westerink en Alexandra van der Linden deden wat ze moesten doen. Met het mes tussen de tanden reden zij stuk voor stuk strakke proeven, goed voor 193,5, 194, 212,5 en 209,5 punten. Springcombinaties Maud Hanse, Jasper Hanse, Suzan Schurer en John van Zanten konden ervoor zorgen dat al deze dressuurpunten konden blijven staan. Zij wisten namelijk alle balken boven te houden en bleven alle vier heel knap foutloos!

 

Een prachtige teamprestatie en verdiend kampioenschap: van harte gefeliciteerd!


Happy Athlete prijs

De KNHS heeft dit jaar een nieuwe prijs in het leven geroepen: de Happy Athlete prijs. Op het dressuur- en springterrein liepen verschillende stewards rond om alle paarden en ruiters te observeren tijdens het (los)rijden. In beide disciplines werden vervolgens vijf combinaties genomineerd en teamlid Babet Westerink stond op het dressuurlijstje! Op het Medal Plaza werd Babet met haar Falstan uiteindelijk gehuldigd als 'Happy Athlete' combinatie van de dressuur. Een fantastische prijs tussen al deze combinaties. Babet van harte gefeliciteerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.