Veulenveiling Dronten vrijdag 1 september 2023

Gepubliceerd op 29 augustus 2023 om 12:54

Aanstaande vrijdag 1 september zal de 32e editie van Veulenveiling Dronten worden gehouden. Na een aantal jaren gast te zijn geweest in het KWPN-centrum te Ermelo zal de aankomende veiling uiteraard plaatsvinden in ons nieuwe “huis” Flevodrome. De opbouw is momenteel in volle gang, de stallingstent en VIP-terras zijn reeds gebouwd. De veilingcommissie heeft een prachtige collectie van 28 dressuur- en 28 springveulens samengesteld, waarbij streng geselecteerd is op exterieur, beweging en afstamming. 

De veulenveiling is ieder jaar weer een heel sfeervol evenement waarvoor de veilingcommissie jullie van harte uitnodigt als belangstellende of als koper. Wie weet vind jij je toekomstige topper vrijdagavond bij Veiling Dronten!

Programma:

17.00 uur: Presentatie van alle veulens.

19.30 uur: Aanvang veiling.

Benieuwd naar de collectie? Bekijk de gehele collectie en alle informatie op www.veilingdronten.nl. De toegang is vrij. Er zijn tevens nog een beperkt aantal VIP plaatsen beschikbaar voor de vrije verkoop, waarbij je de veiling beleeft vanaf het VIP-terras incl. hapjes, drankjes en een heerlijk buffet. Hiervoor kan je contact opnemen met Leny van Zanten via 06-53787221. 

 

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen aanstaande vrijdag bij Veiling Dronten!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.