Geslaagd Indoor Dronten dressuur

Gepubliceerd op 24 februari 2019 om 10:55

Na een mooi springweekend met afsluitende playbackshow, gingen we afgelopen maandag verder met de dressuur. Vijf volle dagen leverde weer mooie dressuurrubrieken op met uiteindelijk een spannende dressuurfinale op donderdagavond.

Dressuurfinales

De dressuurfinale bij de pony's werd uiteindelijk gewonnen door Anouk Huizinga met Malaga, zij reden in de klasse B naar een puntentotaal van 199. Dianne den Besten reed met Enkershof Irna naar de tweede plaats, de combinatie kreeg 197 punten voor hun B proef. En ook nog een podiumplek voor Flevoruiter Tereza Israel en haar pony Oleandra, in de klasse L1 kregen zij 191 punten, goed voor de derde plaats!

Bij de paarden was het Kimberly Pap die haar Just a Dream naar de eerste plaats wist te rijden, in de klasse L1 kregen zij 208 punten. Kimberly en Just a Dream werd op de hielen gezeten door Rianne van Dulst - De Lange; in de klasse L2 reed zij Journey naar 207 punten. Dianne Den Besten reed Georginia SQBS in de klasse L1 naar 205 punten, goed voor de derde plek! 

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Het was weer een mooie, sportieve week tijdens Indoor Dronten.

Indoor Dronten 2019; dank!

Iedereen dank om ook deze editie weer tot een succes te brengen. Deelnemers en natuurlijk alle vrijwilligers en helpende handen; dank en graag tot volgend jaar. Tot ziens tijdens Indoor Dronten 2020!


«   »