Ponyruiters succesvol in de meivakantie

Gepubliceerd op 23 juni 2019 om 17:41

Dit weekend vond in alweer de eerste outdoor selectie plaats. In Wezep sprongen de pony's dit weekend weer mooie prijzen bij elkaar. In de klasse M cat. D wist Marit Lek het oranje lint in de wacht te slepen, in dezelfde klasse was de derde plaats voor Zoë Ras. Zij reed in het eerste parcours met Happy Day twee fijne foutloze rondes. Het tweede parcours reden zij tevens nog naar een mooie vierde plaats. Een goed begin van de selecties! Esmee de Vries maakte ook een goede start. Zij reed haar D-pony Balou in de klasse L, met twee foutloze rondes, naar een mooie vijfde plaats.

 

Angelique van der Weele ging afgelopen week met Luna naar Jumping Tolboom in Bunschoten. Op deze prachtige wedstrijd wisten zij een keer eerste en een keer tweede te worden en daarmee geselecteerd voor de finale op vrijdag. Dit keer leverde mooie foutloze rondes maar liefst 90,5 punten voor stijl op, goed voor een tweede plaats in de finale!
Zusje Myrthe van der Weele kwam donderdag en vrijdag aan start in Almere om de Pampuscup. Zowel met haar B-pony Bandit in de klasse M1 als met haar pony Lady wist zij zich te plaatsen voor de finale op zondag. Dat werd kiezen.... uiteindelijk mocht Lady nog een keer aantreden in de finale en dat bleek de goede keus; samen werden zij de winnaar van de Pampuscup 2019! Drukke, maar mooie wedstrijddagen voor de hele familie. Iedereen van harte gefeliciteerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.