Succesvol Hippinkster Hattem 2019

Gepubliceerd op 23 juni 2019 om 18:23

Afgelopen weekend vond in Hattem weer het jaarlijkse Hippinkster concours plaats. Dit jaar voor de pony's de tweede selectiewedstrijd, voor de paarden de eerste in een reeks van drie. De pony's hadden zaterdag te maken met een natte en stormachtige dag, de paarden daarentegen hadden maandag een prachtige dag!

Op zaterdag reed Zoë Ras met haar D-pony Happy Day in de klasse M een mooie foutloze eerste ronde, in de barrage helaas een balk op de laatste. Uiteindelijk goed voor een mooie vierde plaats én een ticket voor de finale van de Horka Cup. In het tweede parcours bleef de combinatie tevens netjes foutloos, dit keer goed voor een derde plaats.
In de klasse L reed Esmee de Vries haar D-pony Baloe met mooie rondjes naar een vijfde en een zevende plaats.

In de dressuur ring reed Myrthe van der Weele met haar D-pony My Fair Lady in de klasse L1 naar 202,5 en 188,5 punten, de eerste proef was goed voor een mooie eerste plaats. 
Angelique van der Weele reed haar E-pony Luna Llena in de klasse L2 naar 193 en 188 punten, goed voor een vierde en een tweede plaats. De combinatie deed daarnaast in de springring ook nog goede zaken in de klasse B. In beide parcoursen reden zij naar 71,5 punten voor stijl en een vijfde en vierde plaats.

Op maandag was het in Hattem de beurt aan de paardencombinaties. Cynthia Huijgen reed haar paard Iwar in de klasse L, met twee foutloze rondes, naar een mooie elfde plaats. In de dressuur ring kwam Cynthia aan start met haar paard Ilke M. In de klasse L2 reden zij met 194,5 punten naar een achtste plaats. 

Anna Rosa van de Vrie ging zondag met haar paard Chrystal Z naar Almere voor twee proefjes in de klasse B. Met 197 en 198 punten reden zij tweemaal naar het oranje lint!

Iedereen van harte gefeliciteerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.