Succesvolle dagen voor familie Hanse

Gepubliceerd op 23 juni 2019 om 18:24

Pony's Geesteren

Vorig weekend gingen de gezusters Hanse naar CSI Twente in Geesteren. Op het mooie terrein waar komende week ook de internationale ruiters mogen starten was er ook een dag voor pony's.
Babette Hanse startte C-pony Nemo in de klasse L springen. Het eerste parcours was een 2- fasen parcours. Deze werd mooi snel en foutloos afgelegd en was goed voor de vijfde plaats. Het tweede parcours was een progressief parcours en ook hier bleven alle balken liggen, met wederom een vijfde plek vielen ze dit keer net buiten de prijzen.
Maud Hanse startte haar D-pony Sunshine tevens in de klasse L springen. In het 2- fasen parcours kregen zij een balkje. In het progressieve parcours bleef alles mooi liggen en namen zo nog een negende plaats mee naar huis. 
Daarna nog een ijzer in het vuur voor Babette! Naast Nemo had zij ook haar D-pony Country's Boy meegenomen in de klasse L springen. Het 2-fasen parcours was snel en goed voor een twaalfde prijs. In het progressieve parcours gingen zij nog weer een versnelling sneller en mochten ze de zesde prijs mee naar huis nemen.

Paarden Kootwijk

Tijdens de tweede selectie in Kootwijk reed Maud Hanse met haar paard Bracha Star een foutloos basisparcours en een foutloze barrage in de klasse B. Met 80.5 punten voor stijl was dit ook nog eens goed voor de eerste plaats. Jasper Hanse reed met zijn paard Conner foutloos in de klasse L en met een mooie, snelle barrage leverde dit een zesde plaats op.

Van harte gefeliciteerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.