Zonnig en succesvol Hippiade pony's 2019

Gepubliceerd op 25 augustus 2019 om 14:13

Dit weekend stond in Ermelo de Hippiade voor pony's op de planning. Een groot aantal Flevoruiters, waaronder het verenigingsteam, had zich weten te plaatsen. Goud en twee keer Zilver kwam mee terug naar de polder!

Het verenigingsteam van de pony's met Myrthe van der Weele, Angelique van der Weele, Tereza Israël en Rolita Veron als dressuurcombinaties en Jantien Naber, Rosa Foppen, Babette Hanse en wederom Angelique van der Weele als springcombinaties, reden ook dit keer weer voor wat ze waard waren. Mooie dressuurpunten van de dressuurcombinaties en vier mooie foutloze springrondjes bracht het verenigingsteam uiteindelijk naar een knappe tweede plaats en daarmee het 

 

Babette Hanse reed 's ochtends om 08:30 uur met haar pony Country's Boy als eerste combinatie de ring in van de klasse L cat. D/E. Met een mooi foutloos rondje plaatste zij zich voor de barrage. Maar liefst 30 combinaties deden dit ook. Als eerste mochten Babet en Country's Boy ook nu in de barrage de tijd zetten en dát deden ze. Alle combinaties hadden een zware kluif aan de tijd van 32.50 seconden. Uiteindelijk wist niemand zo snel en foutloos aan de finish te komen en was het kampioenschap voor Babet en Country's Boy! 

Voltige

Op vrijdag kwamen Lazise en Yvonne als duo aan start in de klasse L. Op Borsodi Time behaalde het duo een zesde plaats met Lieneke als longeur. Zaterdag wist Afra in de klasse Z op Buick, met Nicky als longeur, netjes achtste te eindigen.
Zaterdagmiddag waren team Flevo 1 en 2 aan de beurt. Beide teams kwamen mooi voor de dag met nieuwe pakjes. Team 1 startte in de klasse M op Buick met Nicky aan de longe. Na een mooi optreden wist ook team 1 het reservekampioenschap binnen te halen! 
Team 2 is gestart in de klasse L op Borsodi Time met Lieneke aan de longe. Team 2 behaalde een 5de plaats. Borsodi kreeg heel mooi de hoogste paard punten in deze rubriek!
Voor Lieneke was dit haar afscheid van het voltige lesgeven. Lieneke heeft een lange tijd lesgegeven bij de Flevoruiters, ze is nu al 17 jaar lid. We zullen haar gaan missen op de les, maar we blijven haar wel zien als jury op wedstrijden. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.