DuoCross Ledendag 18 en 19 oktober

Gepubliceerd op 9 september 2019 om 21:52

De vrijwilligers voor de organisatie van de DuoCross Ledendag zijn alweer bij elkaar geweest om de editie 2019 voor te bereiden. Op vrijdagmiddag 18 en zaterdag 19 oktober is het Spijkbos weer in de ban van de jaarlijkse DuoCross Ledendag voor leden van de Flevoruiters en lesklanten van de Patriciahoeve. Er kan weer in tweetallen gestreden worden om de wisselbokalen voor de groepen “Klasse B en lager” en “Klasse L/M/Z/ZZ”. Ook nu weer zal onze trouwe sponsor prijzen beschikbaar stellen. Het thema voor de cross is "Holland" .Verkleed deelnemen aan de cross is traditie geworden, maar denk daarbij wel om de veiligheid!. Voor de meest originele duo is ook een prijs beschikbaar. Bereid jullie pony's en paarden maar goed voor op molens, klompen, kazen, tulpen en oranje leeuwen!

 

Je kunt je duo via het inschrijfformulier hier opgeven voor de dressuurproef, het springparcours en de cross, of via de website van de Patricia Hoeve.

De inschrijving sluit uiterlijk 7 oktober of eerder als het maximum van 40 duo’s is bereikt. Voor de nieuwe deelnemers onder ons: 1 duo-lid rijdt de dressuurproef, de ander rijdt het springparcours. Je kan in het aanmeldformulier aangeven of je dit op vrijdagmiddag of op zaterdagochtend kan doen. Samen maak je op zaterdagochtend op de Patriciahoeve de vragenquiz en rijd je samen op zaterdagmiddag al dan niet verkleed het crossparcours in het Spijkbos. Op donderdagmiddag en vrijdagochtend vóór aanvang van de Ledendag kan te voet of op de fiets het crossparcours verkend worden.

Deelnemers die met een paard of pony van de Patriciahoeve willen meedoen, moeten dat vóór aanmelden overleggen met Diny of Kees (info@patriciahoeve.nl).

 

Kosten deelname is €12,50 per combinatie. Voor het zgn. "DuoCross reglement" en andere vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar het secretariaat van de DuoCross (DuoCrossBiddinghuizen@gmail.com). Startlijsten en overige informatie wordt in de week voorafgaand aan de DuoCross Ledendag gepubliceerd op de website van de Patriciahoeve.

 

Dit evenement kan natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers. Er is onder andere veel hulp nodig voor het bouwen van de crosshindernissen: elke woensdagavond vanaf 19.00 uur en in de weekenden op 5, 6, 12 en 13 oktober vanaf half 10 met koffie op de Patriciahoeve. Verder zijn er vrijwilligers nodig voor het jureren bij een hindernis tijdens de cross op de zaterdag, voor toezicht houden tijdens de terreinoefencross op de zondag, parkeerwachters en hulp bij het afbreken op 20 oktober. Allemaal erg leuk om te doen, dus meld je aan!! Dit kun je doen in het aanmeldformulier of door een appje of mailtje te doen naar Diny: 06 - 111 106 23


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.