Heuveltroffee voor Babette en Country's Boy

Gepubliceerd op 6 november 2019 om 22:20

Vrijdag en zaterdag vond in Wezep de eerste springselectie van het Indoorseizoen plaats, er werd tevens gestreden om de Heuveltrofee. Ook de Flevoruiters waren weer van de partij in Wezep. 
Babette Hanse startte vrijdag Country's Boy in de klasse M springen. Het eerste parcours was een klassiek parcours met barrage achteraf.  Na een foutloos basisparcours kregen zij in de barrage helaas een balkje. Het tweede parcours werd verreden als progressief parcours, hier vielen Babette en Country net buiten de prijzen. Alle resultaten bij elkaar waren wel goed genoeg voor een startbewijs voor de finale!
Zaterdag startte Babette opnieuw in Wezep, dit keer met haar pony Sunshine in de klasse L springen. Ook hier was het eerste parcours een klassiek parcours met barrage achteraf. Ook dit keer in de barrage helaas een balkje, maar dit was wel nog goed voor een 5e prijs. Het tweede parcours was ook nu een progressief parcours. Helaas moesten Babette en Sunshine dit parcours door een val vroegtijdig verlaten. Gelukkig viel alles mee en kon Babette later op de dag nog wel de finale starten met Country's Boy in de klasse M springen. Ook dit keer weer een klassiek parcours met uitgebouwde barrage. Na wederom een foutloos basisparcours, gingen ze als een speer door de barrage. Alle balken bleven boven en met de snelste tijd op de klok, mochten Babette en Country uiteindelijk het oranje lint én een mooie deken in ontvangst nemen. Van harte gefeliciteerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.