Uitslagen voltige wedstrijd Flevoruiters

Gepubliceerd op 6 november 2019 om 22:28

Op 26 oktober was er weer een voltige wedstrijd in Dronten. Door de gehele ochtend hebben 4 teams van de Flevoruiters gestart in de klasse BB stap en BB galop. Na de middag kwamen team 1, 2 en alle solo's aan de start.

Klasse BB en B ochtend
In de klasse BB stap startte de Flevoruiters 3, 4 en 5. De Flevoruiters 5 bestaande uit Lynn, Marlies, Maureen, Evelien, Lynn en Ylana hebben gestart op Vivaldo, gelongeerd door Lazise. Zij hebben een 11e plaats behaald met een 5771.

De Flevoruiters 3 bestaande uit Marit, Emma, Roos, Eva, Sietske en Vajen startte op Vivaldo en werd gelongeerd door Irene. Zij behaalde een 7ee plaats met een 6.365.
De Flevoruiters 4 bestaande uit Marijn, Rowena, Kaylee, Marleen en Sasha startte op Vivaldo gelongeerd door Dorien en behaalde een 4de plaats met een 6,506

In de klasse BB galop startte de Flevoruiters 6, Parisa en Liza op het paard Vivaldo, gelongeerd door Dorien, behaalde een 3de plaats met een 6,143.

 

Team 1, 2 en Solo's
's Middags was het de beurt aan team 1, 2 en alle Solo's. Team 2 bestaande uit Lisanne, Lazise, Yvonne, Carmen, Aniek en Carlijn, startte op Borsodi. Borsodi werd gelongeerd door Irene, samen hebben zij een eerste plaats behaald met een 5,729.
Team 1 bestaande uit Dorien, Hinke, Robin, Annelin, Jinthe en Ise, behaalde een eerste plaats met een 5,654.

Dorien startte daarnaast nog op Zazou met Nicky aan de longe. Dorien heeft HC gestart om Zazou te leren wennen aan een wedstrijdomgeving. 
Tot slot hebben Manon en Robin solo gestart in de klasse M op Buick, gelongeerd door Nicky. Robin behaalde een 9e plaats met een 5,644. Manon werd 1ste met een 6,613.

Iedereen van harte gefeliciteerd!
In de ochtend zijn er door Serita nog mooie foto's gemaakt. Deze zijn te vinden via https://www.serita.nl/portfolio/voltige-wedstrijd-dronten-26-10-2019


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.