Erelid van de Flevoruiters Willy Bos

Gepubliceerd op 24 november 2019 om 11:29

Afgelopen vrijdagavond werd, tijdens de Algemene Ledenvergadering van De Flevoruiters, Willy Bos benoemd tot Erelid van onze vereniging.

De benoeming is een waardering voor alle inzet en diensten van Willy voor onze vereniging. Willy is, na de heer Rombouts, ons tweede erelid van de vereniging. De lijst met werkzaamheden kent bijna geen eind. Al vanaf 1964 is Willy betrokken bij de oprichting van onze vereniging. Actief als penningmeester, instructie en jurylid en later in diverse functies in het bestuur. In 1974 is Willy een grote drijvende kracht geweest achter de opzet van de Voltige binnen De Flevoruiters. 

In 2010 mocht Willy al een lintje ontvangen als Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Flevoruiters zijn blij en trots op zulke mensen binnen de vereniging. Willy: bedankt en van harte gefeliciteerd!

 

Juliët Hillebrand is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Het bestuur heeft dit in het leven geroepen als blijk van waardering naar de vrijwilligers toe.  Juliët heeft voor al haar inzet en werk op het gebied van Social media en het bijhouden van de website een oorkonde en een mooie bos bloemen ontvangen uit handen van voorzitter Peter Rinkel.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.