Voltige wedstrijd in Nieuwe Wetering

Gepubliceerd op 30 november 2019 om 11:15

Op 10 november stond er voor onze voltigeurs weer een wedstrijd op de planning, dit keer in Nieuwe Wetering. Als eerste gingen in de ochtend team 3, 4, 6 en Hinke en Yvonne van start, 's middags was het de beurt aan team 1, 2 en Robin.


Team 3 startte in de klasse BB stap op Vivaldo met Irene aan de longe. Zij eindigde als negende met een score van 5,551. Team 4 startte ook in de klasse BB stap op Vivaldo, gelongeerd door Dorien. Ze behaalde een vijfde plaats met een puntentotaal van 6,252. Team 6 startte in de klasse BB galop op Vivaldo, gelongeerd door Dorien. Ze behaalde een uiteindelijke score van 5,347.
Hinke en Yvonne hebben solo gestart in de klasse BB galop op Zazou en werden gelongeerd door Nicky. Ze hebben ook nu nog een keer HC gestart voor Zazou, zodat hij kan wennen aan het wedstrijd starten. Ze hebben netjes gevoltigeerd en Zazou was braaf tijdens de wedstrijd.
Tot slot was Vivaldo was in de klasse BB galop het beste paard en mocht daarmee een lekkere zak brok mee naar huis nemen.

's Middags startte team 1 in de klasse M op Buick, gelongeerd door Nicky. Ze behaalde een mooie eerste plaats met een score van 5,623. Team 2 kwam vervolgens aan start in de klasse L op Borsodie, gelongeerd door Irene. De plicht ging goed, maar bij de kür had Borsodi helaas heel even andere plannen waardoor het niet goed ging. Team 2 eindigde als laatste (derde) met een puntentotaal van  4,432.
Robin startte tot slot in de klasse M op Buick, gelongeerd door Nicky. Ze behaalde een eerste plaats met een 6,021.
Buick was tweemaal, zowel met het team als met Robin, het beste paard. Ook voor Buick dus twee zakken brok als extra prijs! 

Tijdens het ochtend programma heeft Serita weer mooie fotos gemaakt deze zijn te vinden op: https://www.serita.nl/portfolio/voltige-wedstrijd-nieuwe-wetering-10-11-2019

bijzonderheden


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.