Carmen Kringkampioen klasse M springen

Gepubliceerd op 18 januari 2020 om 10:35

In Wezep werd afgelopen weekend de laatste selectie verreden voor het springen van de Paarden.
Maud Hanse startte hier haar paarden Jickie Star en Socrate de Lustolet in de klasse B springen. Met beide paarden was ze zowel in het basisparcours als in de barrage knap foutloos. Met Jickie Star mocht ze uiteindelijk de negende prijs in ontvangst nemen en met Socrate wist ze deze rubriek zelfs te winnen. Ook heeft Maud hiermee met beide paarden een startbewijs voor de Regio kampioenschappen op 8 februari in Laag Soeren.
Broer Jasper Hanse startte zijn paard Conner in de klasse L springen . Ook deze combinatie wist zowel het basisparcours als de barrage foutloos te blijven. Hun tijd was uiteindelijk goed voor een mooie zesde prijs én ook een startbewijs voor de regiokampioenschappen in Laag Soeren!

Carmen Holtslag reed deze selectie mee in de klasse M springen. Met haar paard Gazoo van de Suydersee werd zij knap eerste en daarmee ook direct Kringkampioen. Corrie Stoker werd tweede en reservekampioen. Beide dames hebben zich hiermee ook geselecteerd voor de Regiokampioenschappen, 8 februari in Laag Soeren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.