John en Hessel Gelderskampioen springen

Gepubliceerd op 9 februari 2020 om 21:38

Dit weekend vond in Laag Soeren het Regiokampioenschap springen voor de paarden plaats. Een mooie groep Flevoruiters had zich tijdens de selectiewedstrijden weten te plaatsen en ook dit weekend waren er mooie resultaten!

In de klasse L wist John van Zanten met Just A Lady na 3 foutloze rondes en de snelste tijd in de barrage, het Kampioenslint binnen te slepen! In dezelfde klasse reed Jasper Hanse met Conner na drie mooie rondes naar een knappe vierde plaats. Beide combinaties mogen zich op gaan maken voor de Nederlandse Indoorkampioenschappen in Ermelo, eind maart. 

In de klasse M kwam John nogmaals aan start, dit keer met Ini Mini Cooper. Na twee foutloze omlopen, wederom geplaatst voor de barrage. Ook nu was de snelste tijd voor John, maar helaas bracht één balkje de combinatie naar de vijfde plaats. Toch nog een mooie plaatsing én wederom een ticket naar Ermelo!

In de klasse Z wist Hessel Hoekstra met Icoon VDL de snelste tijd neer te zetten in de barrage, daarmee was het Kampioenschap voor deze combinatie. In de klasse ZZ reed Hessel wederom de ring binnen, dit keer met D-Coroquada. Samen reden zij in de barrage naar de tweede tijd en daarmee het reservekampioenschap. Ook Hessel is met beide paarden geplaatst voor het NK in Ermelo.

 

Allen van harte gefeliciteerd en alvast veel succes in Ermelo!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.