Mooie dressuurweek tijdens Indoor Dronten 2020

Gepubliceerd op 21 februari 2020 om 10:11

Het zit er weer op; ons jaarlijks Indoor Dronten! Afgelopen weekend gestart met het springen en vanaf maandag met de dressuur. Mooie proeven, finalisten en prijswinnaars tijdens vier dagen dressuur pony's en paarden. 

Bij de pony's werd de finale op donderdagavond gewonnen door Flevoruiter Myrthe van der Weele met haar D-pony My Fair Lady. Op plek twee, en met maar 0,5 pnt verschil, nog een Flevoruiter: Marijn Maas met Antygo. Derde in deze finale werd Iris Pater met Jumpy Laloma HM van de Driehoekruiters.

De paarden finale is, met 222,5 pnt, gewonnen door Sharon van Dijk me JS Evy's Hotgirl van RV Kampen. Kimberly Pap van de Nunspeetse Ruiterclub werd met Just a Dream tweede met 202,5 pnt. De derde plek in deze dressuurfinale was voorJessica Bonestroo met Zomerfee van Hippisch Oosterwolde, de combinatie reed 191,5 punten bij elkaar.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Ruiters en amazones dank voor jullie deelname, vrijwilligers dank voor álle hulp en graag tot volgend jaar! De complete uitslag van Indoor Dronten dressuur paarden en pony's vind je hier


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.