Mooie kringkampioenen pony's in Nunspeet

Gepubliceerd op 27 juni 2021 om 13:06

Na maanden van wachten kon iedereen dit weekend weer op concours. Voor onze ponyruiters was dit tevens direct de selectie voor het kringkampioenschap.

En de Flevoruiters waren het nog niet verleerd! Silke van Riel werd met haar C-pony Magnum Kringkampioen in de klasse M springen (foto rechts) en Babette Hanse mocht met haar D-pony Country's Boy het kringkampioenschap ophalen in de klasse Z springen (foto links).

Daarnaast zijn er nog heel wat mooie prijzen mee terug gekomen naar de Flevopolder. In de klasse B springen was er een 1e prijs voor Aimee Kostelijk met Indah Mara Mini en een 2e pris voor Demi van Leeuwen met Enjoy. Een 7e prijs was er voor Babette Hanse met Shadow. 

In de klasse L springen was er een 1e prijs voor Marlou Grovenstein met Oleandra en een 3e prijs voor Nizbeth Israël met Hamlet's Apples Goldeneye. Een 5e prijs in deze klasse was er voor Babette Hanse met Special Elshof Esmee en ook de 6e prijs was voor Babette, dit keer met Shadow. 

In de klasse M springen was er een 3e prijs voor Jana Twisk met Idaia HP en tot slot nog een 1e prijs voor Babette Hanse in de klasse Z met Country's Boy.

 

Alle combinaties van harte gefeliciteerd!

Helaas is nog niet bekend hoeveel combinaties er door mogen naar de regiokampioenschappen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.