Flevoruiters aan start tijdens Regiokampioenschappen Gelderland/Flevoland komend weekend

Gepubliceerd op 29 juli 2021 om 17:31

Komend weekend komen een heel aantal Flevoruiters aan de start tijdens de Regiokampioenschappen in Angerlo. 

Vrijdag 30 juli start Demi van Leeuwen met Enjoy in de klasse L1/D dressuur als 14e om 10:59u in ring 2. Demi komt met Enjoy tevens aan start in springring 1 in de klasse B/D. Myrthe van der Weele start My Fair Lady D'Prinsenhof's om 15:51u in ring 1 in de klasse Z1/D. 

Zaterdag 31 juli start Susan Benedictus haar paard Bliksem als tweede starter om 09:08u in de klasse B dressuur in ring 6. Deze combinatie komt tevens aan start in springring 1 in de klasse B. Rosa Foppen start als laatste starter van haar ring om 16:49u in ring 4, eveneens in de B dressuur. Corrie Stoker- De Wit rijdt haar paard Kris om 11:55u in ring 2 naar binnen in de klasse M1 dressuur. 

In de klasse L/D springen komen Marlou Grovenstein met Oleandra, Babette Hanse met Shadow en Eva Twist met Zepp aan de start. Silke van Riel start haar C pony Magnum in de klasse M. in de klasse M/D start Janna Twisk haar pony Idaia Hp, Ellen de Vet start met Idool van het Rozendaelhof en Eva Twisk rijdt Miss-Dexter de ring in. Babette Hanse rijdt Country's Boy in de klasse Z/D. 

Zondag 1 augustus start Kees Frederiks in de klasse L springen met J' Adore La Reine, Jens Blonk start in deze klasse Calvadoz Axel en Jasper Hanse rijdt in deze klasse de rin gbinnen met Conner.  

In de klasse M start Corné van Zanten zijn paard Kind of Cooper en Djairo de Glee start Jetro H. In de klasse Z start Milena de Glee haar paard Cerania BB Z en John van Zanten komt aan start met Ini Mini Cooper. Tot slot rijdt Suzan Schurer in de klasse ZZ de ring binnen met Daan. 

 

De volledige startlijsten zijn hier te vinden. De (actuele) uitslagen zijn komend weekend ook op deze pagina te vinden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.