Fantastische Flevoruiter resultaten in Tolbert

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 om 10:50

Een grote groep Flevoruiters kwam afgelopen week aan start in Tolbert. Van woensdag tot en met zondag werd hier de klasse BB tot en met 1.40m verreden.

Corné van Zanten wist zijn vorm vast te houden na het winnen van het Nederlands Kampioenschap vorig weekend in de klasse M. Met Kind of Cooper reed hij in Tolbert met twee mooie rondes en nog een mooie vijfde plaats, naar een ticket voor de finale. In deze finale bleven Corné en Kind of Cooper wederom tweemaal nul en werden weer knap vijfde.

Susan Benedictus wist, net als Corné, haar Bliksem na de Hippiade ook in vorm te houden. In Tolbert wonnen zij in de klasse B het eerste parcours en werden mooi tiende in het tweede parcours. In de finale, welke op tijd werd verreden, reden Susan en Bliksem tevens naar de winst met twee hele mooie foutloze rondes! (foto)

Suzan Schurer reed PCD Daan in de klasse ZZ de ring binnen. De combinatie wist zich na twee rondes tevens te plaatsen voor de finale en bleef ook hierin foutloos. Eén foutje in de barrage bracht Suzan en Daan uiteindelijk een mooie vijfde plaats in de finale. Deze finale van de klasse ZZ werd gewonnen door Henk Frederiks, hij reed Impian D met twee foutloze rondes en de snelste tijd naar de winst! Met Harm B werd Henk, na twee foutloze rondes, ook nog mooi vijfde in de 1.40m finale. 

Tot slot waren er dit weekend nog plaatsingen voor Kees Frederiks met J' Adore La Reine in de klasse L en finale plaatsen voor Michelle de Waard met Arezzo's boy Z (klasse B) en John van Zanten met Ini Mini Cooper (klasse Z).

Iedereen van harte gefeliciteerd met deze mooie week en prestaties!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.