NK zilver voor Babette & Corné

Gepubliceerd op 22 augustus 2022 om 11:28

De gehele week komen de Flevoruiters al aan start tijdens de Hippiade in Ermelo. Op vrijdag kwam Babette Hanse met haar Special Elshofs Esmee aan start in de klasse 1.10m cat. D/E. Met 40 starts in deze rubriek was een spannende strijd waarin bleek dat de twee parcoursen nog geen simpele opgave waren. Babette van harte gefeliciteerd met deze prachtige medaille!

Verenigingsteam

Op zaterdag kwam het verenigingsteam van de pony's aan de start in Ermelo. Onze dressuurruiters Ellen de Vet, Babette Hanse, Silke van Riel & Tamar Blonk reden mooie punten bij elkaar. De springende Flevoruiters Meis Ziengs, Emma Bremer en wederom Silke van Riel & Ellen de Vet wisten mooie nul rondjes te rijden. Hiermee eindigde het verenigingsteam op een knappe vijfde plaats!

 

Iedereen van harte gefeliciteerd met deze prachtige resultaten! Vrijdag en zaterdag gaat de Hippiade voor de Flevoruiters verder met de laatste starts. Alle startlijsten en uitslagen zijn weer te vinden op de website van de Hippiade.

Op zondag was het de beurt aan de paardencombinaties. Corné van Zanten reed zijn Kind of Cooper in de klasse 1.30m naar een knappe zilveren medaille! Corné & Kind of Cooper werden dit jaar regiokampioen in deze klasse en werden vorig jaar op de Hippiade nog Nederlands Kampioen in de klasse 1.20m. Corné van harte gefeliciteerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.