Lessen 


Wekelijks is er de mogelijkheid om verenigingslessen te volgen bij de Flevoruiters. Twee keer per jaar worden de lessen door de instructie opnieuw ingedeeld. In maart voor het zomerseizoen en in september voor het winterseizoen. Bij de lesindeling wordt er rekening gehouden met het niveau, leeftijd en de al reeds bestaande lesgroepen worden zoveel mogelijk bij elkaar gehouden. Hieronder vind je onze huidige instructeurs. Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt er door de instructie een eigen bijdrage gevraagd aan de lessende leden. De lessen worden gegeven op onze thuisbasis: Hippisch Centrum Flevodrome in Dronten.

Wanneer je niet op les kunt komen meld je dan af bij de instructeur zodat zij, indien nodig, kunnen schuiven met de lessen.


Annie Claassen

Al vele jaren geeft Annie les aan de Flevoruiters. Annie vindt het heel leuk om ponykinderen op te leiden. Maar ook de paardenruiters rijden graag bij Annie. Springen heeft de voorkeur maar dit lukt niet zonder goede dressuurbasis. Annie geeft alleen in de wintermaanden les. Annie leidt veel jonge paarden op en brengt deze uit op wedstrijden. Annie is werkzaam op de Patriciahoeve te Biddinghuizen.

 

 

Kristel van Duren-Bodewes

Juliët Hillebrand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Corrie Stoker-de Wit