Vereniging


Paardensportvereniging de Flevoruiters 

Paardensportvereniging de Flevoruiters, opgericht in 1964, is gevestigd in Dronten en is een van de grootste verenigingen van Nederland. Vele mensen afkomstig uit heel Nederland vestigden zich in de polder en hielpen met de opbouw van de Flevoruiters en hun clubgebouw de Flevomanege.

 

Zowel jong als oud kan op zijn/haar manier binnen de Flevoruiters de sport bedrijven. Wekelijkse spring- en dressuurlessen, gegeven door een groep enthousiaste instructeurs, brengt onze leden op een hoog niveau. De resultaten binnen de kring en de regio Gelderland zijn zeer goed te noemen.

Daarnaast heeft de Flevoruiters veel actieve en succesvolle voltigeleden. Vind je turnen leuk en dan ook nog op een paard, kom dan gerust eens kijken bij onze voltigegroepen die op woensdagmiddag altijd trainen. Mede door de goede prestaties van onze ruiters en amazones trekken we veel nieuwe leden. Samen met de bestaande leden en veel andere betrokkenen houden we de vereniging bruisend en levendig.

 

Als lid van de Flevoruiters doe je meer dan alleen paardrijden of voltigeren. Samen de handen uit de mouwen steken is ons motto. Binnen onze vereniging hebben we heel veel vrijwilligers nodig voor de evenementen die worden georganiseerd en voor het onderhoud van onze materialen en rijbanen.

 

De Flevoruiters, Flevomanege en Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland  maken allemaal gebruik van de accommodatie "de Flevomanege". Ieder onderdeel beschikt over een eigen website, voor meer informatie klikt u op de gewenste vereniging. 

 

Nieuws en uitslagen kunnen terug gevonden worden onder het kopje Nieuws. Om nieuws en uitslagen te melden klikt u op Uitslag melden.