Instructeurs


Albert van der Hem

Nicky Heijboer

Irene Huisman

Hallo ik ben Albert van der Hem,  voorzitter van de voltige commissie en longeer de paarden tijdens de trainingen en tijdens de wedstrijden. In 1975 zijn wij naar de Flevopolder verhuist. Ik ben daarna vrij snel lid geworden van de Flevoruiters. In die tijd is de voltigeclub ook ontstaan en daar heb ik tot mijn 18e jaar aan meegedaan. Nu doen mijn kinderen aan voltige, vandaar dat ik er weer mee in aanraking ben gekomen. Er is natuurlijk veel veranderd maar het blijft een prachtige sport.

 

Ik ben Nicky Heijboer. Ik ben zelf 10 jaar actief geweest binnen de voltige. In 2009 heb ik de cursus voltige trainster gevolgd en nu een diploma rijker. 
Ik geef met heel veel plezier les aan team 1 en de solisten.
Thuis hebben we een melkveebedrijf en zit ik met mijn vader in maatschap, op dit moment is voltige goed te combineren naast de koeien. 

Ik ben Irene en sinds 2015 geef ik ook voltige training bij de Flevoruiters. Zelf heb ik 10 jaar gevoltigeerd bij de Zonnehoeve in Zeewolde. In 2012 heb ik mijn diploma voor voltige instructie behaald. Nu geef ik team 2, team 3 en team 4 les.