Instructeurs


Nicky Heijboer

Irene Huisman

Afra van der Hem

Ik ben Nicky Heijboer. Ik ben moeder van Luuk en Anouk. Ik heb samen met mijn vader en mijn partner Ron een melkveebedrijf.

Ik ben zelf 10 jaar actief geweest als voltigeur. In 2009 heb ik de cursus voltige trainster gevolgd. Eerst ben ik les gaan geven aan de jongste kinderen en later ook aan team 1 en de solisten. Ik ben met Afra en Dorien en Buick naar verschillende CVI’s geweest. Salzburg was de eerste en ook de leukste. Samen met Dorien en Buick en het Nederlandse juniorenteam hebben op het WK gestaan in Ermelo. Op dit moment geef ik met heel veel plezier les aan team 2.

 

Ik ben Irene en sinds 2015 geef ik voltige training bij de Flevoruiters. Zelf heb ik 10 jaar gevoltigeerd bij de Zonnehoeve in Zeewolde. In 2012 heb ik mijn diploma voor voltige instructeur behaald. Ik vind les geven leuk maar longeren vind ik nog leuker.

In het dagelijks leven ben ik productontwikkelaar bij een bedrijf dat voedingssupplementen produceert zoals vitamine C en D tabletten. En woon ik samen met Wilco.

Ik ben Afra. Ik ben klaar met mijn studie en ik werk als verpleegkundige in het St. Jansdal in Harderwijk.

Vanaf mijn 6e doe ik voltige. Heel snel ben ik als kleintje in team 1 gekomen eerst als vlieger nu als tiller. Vanaf mijn 12e train ik ook als solist. Als solo heb ik meerdere CVI’s gestart en met het team als solist ook vaker op de Hippiade gestaan.
Ik help al een aantal jaar met lesgeven en ik heb nu ook mijn diploma gehaald. Ik hoop nog lang te voltigeren en heel lang les te geven!

Dorien Luteijn

Ik ben Dorien. Vanaf mijn 6e doe ik voltige. Ik zit al een aantal jaar in het 1e team en train vanaf mijn 12e als solist. Ik heb vaker op de Hippiade gestaan en als solist ook op CVI’s. Als junior heb ik een aantal jaar met de talenten groep van Nederland getraind en daarna ben ik geselecteerd voor het nationaal junioren team. Met dat team heb ik 3 jaar getraind en zijn we eerst op het EK in Hongarije gestart en het jaar daarna het WK in Ermelo.

Nu ben ik Senior en train ik wat minder fanatiek. Ik richt me eerst op mijn examen om straks een HBO studie te gaan beginnen.

Romee

Ik ben Romee, ik doe ook al heel lang voltige. Voltige is mijn lust en mijn leven. Ik heb eerder als solist getraind maar team vind ik veel leuker. Jammer genoeg kan ik zelf niet meer fanatiek trainen door een knieblessure. Op woensdag help ik mee met lesgeven. Ik studeer in Utrecht voor veearts. Ik hoop dat ik mijn studie en het lesgeven goed kan combineren.

Justina

Ik ben Justina, Ik kom uit Duitsland en woon sinds 2018 in Nederland. Ik was 7 toen ik begon met voltige en ben mijn hele leven actief in de wedstrijdsport. Al vroeg begon ik les te geven aan jongeren en heb op mijn 18e er voor gekozen zelf met voltige te stoppen om mijn energie volledig in jong getalenteerde kinderen te stoppen. Omdat ik uit een paarden familie kom heb ik ook altijd paarden aan de longe en onder het zadel getraind voor voltige. Ook mocht ik al paarden op internationale wedstrijden longeren en kon hier veel ervaringen op doen. Momenteel train ik team 1, het Junioren team en de solo‘s.

Robin

Ik ben Robin. Ik studeer aan de Pabo in Zwolle. Ik doe al meer dan 10 jaar voltige waarvan de laatste jaren in team 1. Ik heb een aantal keer op de Hippiade gestaan met het team maar ook als solist. Op woensdag help ik mee tijdens het lesgeven.